Bismil'de Sınava Girecek Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım

Diyarbakır’ın Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek öğrencilere ve görevlilere ücretsiz ulaşım sağlanacağını belirterek, sınava girecek bütün öğrencilere başarılar diledi.

Her sınavda olduğu gibi bu sınavda da ücretsiz ulaşım desteği verileceğini söyleyen Başkan Yüksel, “Bismil Belediyesi tarafından sınav günü sınav yapılan tüm okullarımıza belirli noktalarda ücretsiz servis kaldırılacaktır. Araçların hareket yerleri ise Bismil Belediyesi önü, Hükümet Konağı arkası, Sanayi yolu, Tekel ve Jandarma okullar bölgesi olmak üzere sınav yapılan tüm okullara hızlı ve seri bir şekilde öğrencilerimizi taşıyacağız. Taşıma yapılan minibüslerin ön kısmında ücretsiz taşıma ibaresi konulacaktır” dedi.

Vatandaşlara da uyarıda bulunan Başkan Yüksel, öğrencilerin sınav sırasında dikkatlerinin dağılmaması için vatandaşların sınav esnasında gürültü yapmaktan kaçınmasını istedi. Yüksel, “Öğrencilerimizin başarılı olacaklarına inancım tamdır” diye konuştu.

Kaynak: İHA