Eşini Ağır Yaralayan Kocanın Davası

Adana'da boşanmak isteyen eşini bıçakla ağır yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan koca hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davanın görülmesine devam edildi.

3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu Hüseyin Ötgen ile eşi Kevser Ötgen ve tarafların avukatları katıldı.

Mahkeme başkanı, Kevser Ötgen'e ait kati raporun Adli Tıp Kurumundan henüz gönderilmediğini belirtti.

Mahkemenin savcısı da kati raporun beklenilmesini, sanığın mevcut delil durumu ve kaçma şüphesi bulunduğu gerekçesiyle tutukluluğunun devamına karar verilmesini istedi.

Söz hakkı verilen sanık Ötgen ise eşini yaraladığı için pişman olduğunu belirterek, "Olay günü eşim benden ayrılmak istediğini söyledi. Kendisi ayrılmakta ısrar edince kendimi kaybettim. Nasıl saldırdığımı hatırlamıyorum. Kumar oynadığım için evle pek ilgilenmiyordum, pişmanım." diyerek tahliyesini istedi.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına karar verip, duruşmayı Kevser Ötgen'e ait kati raporun istenilmesi ve eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe erteledi.

- Olay

Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesi'nde 14 Aralık 2017'de Hüseyin Ötgen, 8 yıl önce evlendiği eşi Kevser Ötgen'i kendisinden boşanmak için dava açtığı gerekçesiyle 10 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladığı gerekçesiyle tutuklanmıştı.

Kaynak: AA