Tunceli Belediyesi Fitness Salonu Açtı

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, kadınlara hizmet verecek fitness salonunu hizmete açtı.

Tunceli Belediyesi bünyesinde oluşturulan fitness salonu düzenlenen programla hizmete açıldı.

Salonun açılışında konuşan Sonel, Tunceli'de 11 aydır görev yaptığını ve bu süre içinde yıllardır konuşulan ve hayata geçirilemeyen projelerin tek tek hayata geçirildiğini söyledi.

Tunceli Belediyesi bünyesindeki Kadın Yaşam Merkezinde fitness salonu oluşturduklarını ve salonun kadınlara hizmet vereceğini belirten Sonel, şunları söyledi:

"Fabrikalar, yürüyüş yolları, kent meydanı, yeraltı çarşısı, sanat sokağı, Munzur ve Pülümür çayları kenarındaki yapılan kıyı düzenleme çalışmaları, hayvan barınağına kadar pek çok projemiz bitti ve bir kısmı da bitmek üzere. Tunceli'de sizlere ne hizmet yapsak azdır. Geldiğimizden beri hayata geçirdiğimiz tüm projelerde hakikaten başta Cumhurbaşkanımızın büyük desteği var. Sağ olsunlar her konuda bize destek veriyorlar. Tuncelili hanımlar çalışkandır. İstiyoruz ki gelip yorgunluklarını bu salonda atsınlar. Burada fitness salonu ve dinlenme alanlarımız var. Sadece çarşı merkezinde yaşayanlar değil, köyden gelen hanım kardeşlerimizde çocuklarıyla gelip burada dinlensinler, hoşça vakit geçirsinler. Kadın yaşam merkezimizin hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Konuşmanın ardından Sonel ve beraberindekiler salonun açılışını yaptı.

Salonu gezerek sorumlularından bilgi alan Sonel, kadınların sorunlarını dinledi.

Kaynak: AA