Kartepe'de Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Kartepeliler’in ulaşımını rahatlatmak ve yaşamını kolaylaştırmak amacıyla ilçe genelindeki sürdürdüğü asfalt yollarda yama çalışmaları İbrikdere ve Rahmiye Mahallelerinde devam etti.

Kartepe'de Yol Çalışmaları Devam Ediyor
Kartepe Belediyesi, mevsimsel etkiler ve alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokaklarda üst yapı iyileştirme çalışmalarını Ramazan ayında hız keseden devam ettirdi. Özellikle araç sürücüleri için sıkıntı yaratan, asfaltı hasar görmüş yollarda gerekli iyileştirmeler Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı iki asfalt yama ekibi tarafından gerçekleştiriliyor. Ekipler, bozuk satıhları asfalt yama ile onarıyor.

Çalışmalar kapsamında otobüs güzergahları, bağlantı yolları ve kamu kurumları çevresinde alt yapı çalışması veya kullanımdan bozulan alanlarda üst yapı iyileştirmesinde bulunuyor. Asfalt yama ekipleri çalışmaları kapsamında İbrikdere ve Rahmiye Mahallesi’nde yama çalışması yaptı.

Ramazan ayında ivme kazanan yama asfalt çalışmalarının belirlenen program dahilinde ring halinde bozuk satıhların iyileştirilmesi şeklinde aralıksız devam edeceği bildirildi.

Kaynak: İHA