Karacabey Vergi Dairesi Taşındı

Karacabey Vergi Dairesi, yeni hizmet binasına taşındı,.

İlçe merkezinde belediyeye ait binada faaliyet gösteren Karacabey Vergi Dairesi, Karacaahmet Mahallesi Runguçpaşa Caddesi'ndeki yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Karacabey Vergi Dairesinin yeni hizmet binası törenle açıldı.

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, törende yaptığı konuşmada, Karacabey Vergi Dairesi hizmet binası sorununu daha kalıcı şekilde çözmek üzere çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "İnşallah daha kalıcı bir eser yapmak üzereyiz. Projemiz bakanlıkta. Nasip olursa bu yıl içerisinde inşaatına başlayacağız. Karacabey'in 100 bin nüfuslu olacağı varsayılarak daha kalıcı bir eser kazandıracağız." dedi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da Karacabey'e yakışan kalıcı bir vergi dairesinin inşası noktasında gayret göstereceklerini dile getirerek, "Belediye olarak bizler de üzerimize düşen katkıyı sağlamakta tereddüt etmeyeceğiz. Geçici olarak düşünülen bu hizmet binası ilçemize hayırlı olsun." diye konuştu.

Açılışa, Karacabey Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Vergi Dairesi Müdürü Şengül Özkaya ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

Kaynak: AA