Özgür Özel'den o iddiaya yalanlama

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 'Abdullah Gül - Recep Tayyip Erdoğan arasında kalırsam Erdoğan'a oy veririm' dediğine yönelik iddialar hakkında açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel” Cumhurbaşkanı adayımız bu iddiayı seri bir şekilde yalanlamıştır.” Dedi.

Özgür Özel'den o iddiaya yalanlama
Özgür Özel'den o iddiaya yalanlama
Habertürk'te ekrana gelen Enine Boyuna programında Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı adaylığı tartışıldı. Programın konuklarından gazeteci yazar Metin Özkan Muharrem İnce'nin Gül'ün CHP'den adaylığıyla ilgili “'Abdullah Gül - Recep Tayyip Erdoğan arasında kalırsam Erdoğan'a oy veririm' dediğini söyledi.

O İDDİAYI YALANLADI

Özkan'ın bu sözleri üzerine programa mesaj gönderen CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel Özkan'ın iddialarına yanıt verirken “Cumhurbaşkanı adayımız bu iddiayı seri bir şekilde yalanlamıştır” ifadesini kullandı.

RAHATSIZ OLMASIN

Metin Özkan ise bu iddiaların gazetelerde yer aldığını ve bu ifadelerde bir hiciv olduğunu ve kendisinin bu hicivi kullandığını söyleyerek “Biz bu nedenle söyledik. Özgür beyin rahatsız olmasına gerek yok:” diye konuştu.