NN Hayat Ve Emeklilik İş Ortakları İle Buluştu

NN Hayat ve Emeklilik, Antalya'da iş ortakları ile bir araya gelirken 2017 yılı ve 2018 hedefleri değerlendirildi.

NN Hayat ve Emeklilik, nisan ayında Antalya'da iş ortaklarıyla 2017 yılını ve 2018 hedeflerini değerlendirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 2017 içerisinde en iyi performans gösteren çalışanlara ödülleri de verildi.

SigortaOfisi Plus, DSM Extra, Ünlem Sigorta ve Makinist VIP adıyla faaliyet gösteren 4 iş ortağına bağlı 200 satış personelinin ve NN çalışanlarının katılımıyla Gücümüz Sen, Geleceğimiz NN mottosu ile bir vizyon toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantının ilk gününde Evren Bingöl liderliğinde gruplara ayrılan katılımcılar, resim, heykel, perküsyon, kısa film, dans gibi dokuz farklı sanat dalında, sanatçıların yürütücülüğünde hazırladıkları performanslarını sergiledi.Toplantının ikinci gününde ise 2017 yılı değerlendirmesinin yanı sıra 2018 yılının planlaması ve hedefleri üzerine konuşuldu, 2017 yılında en başarılı performansları gösteren çalışanlara ödülleri verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen NN Hayat ve Emeklilik Mali İşlerden ve JV Satış Kanalından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Emine Sebilcioğlu başarılı bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, "Türkiye'de sektörde ilk ve tek satış modeli olan iş ortakları kanalımızı 2017 yılında yeniden yapılandırdık ve beraber çok önemli bir işi başardık." ifadelerini kullandı.

Sebilcioğlu, şunları kaydetti:

"Amacımız satış kalitesi odaklı daha profesyonel bir satış ekibi ile yolumuza devam etmek, daha verimli ve karlı bir organizasyona sahip olmak ve yeni ürünlerle müşterilerimize daha geniş bir ürün yelpazesi sunmak. Performansımızı giderek artırdığımız ve birbirimize inanarak hedeflerimize ulaştığımız 2017 yılında 48 milyon lira BES üretimi ve 3,6 milyon lira hayat üretimini İş Ortakları kanalımız ile gerçekleştirdik. Şu anda 292 personel ile 12 ilde 16 ofisimiz var ve 43 bin müşteriye hizmet veriyoruz. 2018 yılında da NN'in stratejilerine paralel olarak hayat üretimini artırmak,BES'te uzun süreli ilişkiler kurmak için satış kalitesini artırmak, güvenilir süreçler için Kağıtsız Süreçler ile ilgili sistemsel geliştirmeleri hayata geçirmek ve daha karlı olabilmek için yeni ürünleri satışa sunmak için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz."
Kaynak: AA