AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Kıran'dan Ziyaret

AK Parti Ordu 6. sıra milletvekili adayı Yavuz Selim Kıran, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ı ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Ünye ilçesine gelen milletvekili adayı Kıran, beraberinde AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı, kadın ve gençlik kolları ile parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ı ziyaret etti.

Kıran, yaptığı açıklamada, 24 Haziran’da milletin iki seçimi birden yaparak son derece kritik bir seçime gireceğini ifade etti.

Kıran, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ı hep birlikte Beştepe'ye güçlü bir şekilde göndereceklerini dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Bundan zerre kadar şüphemiz yok. Vatandaşlarımızdaki teveccüh ve coşku ortada. İnşallah birinci turda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni sistemin ve Türkiye'nin başkanı olarak Beştepe’ye göndereceğiz. Cumhurbaşkanımızın daha da güçlü olması, Türkiye'yi gelecek hedeflere taşıyabilmesi ve dünyaya yaptığı adalet ve barış çağrılarını daha güçlü karşılık bulması, parlamentoda onu daha güçlü bir şekilde temsil etmek adına partimizi 24 Haziran’da sandıklarda maksimum düzeyde temsil etme imkanına kavuşacağız."

Kıran, gece gündüz demeden seçim çalışmalarına devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti’nin seçime en hazır parti olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:

"Hemşehrilerimizden gittiğimiz her noktada ilgi ve alaka var. Seçimin önem ve maliyetini kavrıyorlar, biliyorlar. Türkiye, eski Türkiye değil. Onun için gerek basın yayın yoluyla, gerek haber kaynaklarına oluşma noktasında Türkiye'nin başına kimlerin çorap örmeye çalıştığını, kimlerin bu millete hizmet ettiğini, kimin ayağımızın altındaki halıyı çekmeye çalıştığını millet çok iyi görüyor. Sandığın başına gittiğinde de en iyi şekilde değerlendirip oyunu verecektir. İnşallah Ordu’dan bizim sloganımız 6’da 6 şekilde adaylarımızın tamamını parlamentoya göndermektir."

Kaynak: AA