Başkan Yalçın Şehit Annesini Ziyaret Etti

AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, AK Parti’nin "Afrin Askerlerine Mektup" projesi kapsamında cephedeki askerlere mektup yazan şehit annesi Hesna Anıl’ı ziyaret etti.

Başkan Yalçın Şehit Annesini Ziyaret Etti
Başkan Yalçın, 1992 yılında Hakkari’nin Çukurca ilçesine bağlı Sivritepe Karakolu’nda görev başında şehit olan Saadettin Anıl’ın annesi Hesna Anıl’ı ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı ve elini öperek bir süre sohbet etti. Bütün şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Yalçın, "Hesna hanımı tanımamız çok tesadüfi oldu. AK Parti’nin Afrin Askerlerine Mektup projesinde bir çok mektup içerisinden, Hesna hanımın yazdığı bu duygulu mektup bizlere ulaştı. Çok etkilendik ve kendisi ile tanışmak. Yanında olduğumuzu hissettirmek istedim. Şehitlerin emanetleri olan ailelerinin her zaman yanında olduk, olacağız. Vatan uğruna canlarını şüphesiz veren şehitlerimizi yetiştiren ana babalar başımızın tacıdır. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor geride kalanlara sabırlar diliyorum. Onların aileleri bizler için kutsal emanetlerdir. Bizler her zaman sizlerin yanındayız" dedi.

Şehit annesi Hesna Anıl ise ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirterek AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA