Kanispi Ceviz, Bal, Alabalık Ve Doğa Festivali

Van'ın Çatak ilçesinde bu yıl 9'uncusu düzenlenen Kanispi Ceviz, Bal, Alabalık ve Doğa Festivali, Kıraç konseriyle sona erdi.

Kaymakamlık ve Çatak Belediyesi tarafından düzenlenen festivale katılan vatandaşlar, organize edilen yarışlara katılarak güzel zaman geçirdi.

Yerel sanatçıların şarkıları eşliğinde halay çeken vatandaşlara, Van Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı da konser verdi. Çocuklar da kurulan şişme oyun alanlarında gönüllerince eğlendi.

Festival kapsamında rock müziğin önemli seslerinden Kıraç, festival alanında binlerce kişiye en güzel şarkılarını söyledi.

Çatak'ın çok güzel bir doğaya sahip olduğunu dile getiren Kıraç, "Gelince Kanispi Şelalesi'ne uğradım çok güzel bir yer. Herkesin gelip görmesi gereken bir yer. Buraya gelmemize neden olan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül ve ekibine teşekkür ederim. Her şey çok güzel." diye konuştu.

Kaymakam Akgül, konserin ardından Çatak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ceviz ağacından yapılan gitar maketini Kıraç'a hediye etti.

Festival havai fişek gösterileriyle sona erdi.

Kaynak: AA