AK Parti Kırklareli Milletvekili Minsolmaz Açıklaması

'Türkiye'nin büyümesinden rahatsızlık duyanlar alabilir ama bizim 2023 hedeflerimiz var. Biz hedeflerimize emin adımlarla gidiyoruz.'

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, "Türkiye'nin büyümesinden rahatsızlık duyanlar alabilir ama bizim 2023 hedeflerimiz var. Biz hedeflerimize emin adımlarla gidiyoruz." dedi.

Minsolmaz, bir çay bahçesinde düzenlediği basın toplantısında, 24 Haziran'da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçiminin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini belirten Minsolmaz, parti olarak seçimlere hazır olduklarını ifade etti.

AK Parti'nin milletin partisi olduğunu dile getiren Minsolmaz, "Türkiye'nin büyümesinden rahatsızlık duyanlar olabilir ama bizim 2023 hedeflerimiz var. Biz hedeflerimize emin adımlarla gidiyoruz. Tüneller, köprüler, barajlar çok ciddi çalışmalar ülkemizde devam ediyor. Türkiye bir seçim yapacak diye bu yatırımları AK Parti hiçbir zaman kesmedi. Bugüne kadar girdiği yerel ile genel seçimler, referandum ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde dikkat ederseniz hükümet programını aksatmadan devam etti. Türkiye'de hem terörle mücadelede hem sınır dışındaki operasyon hem yatırımlar, hem sosyal ve ekonomik yaşam devam ediyor." diye konuştu.

Minsolmaz, kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Kaynak: AA