Minik Öğrencilerden Emniyet Müdürü Ağırlar'a Ziyaret

Bitlis Özel Minik Mucitler Kreş ve Gündüz Bakım Evi ile Ahmet Eren İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar'ı makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Özel Minik Mucitler Kreş ve Gündüz Bakım Evi ile Ahmet Eren İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinin, Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar'ı makamında ziyaret ettiği ifade edildi.

Ağırlar'ın, makamını temsili olarak öğrencilere bıraktığı kaydedilen açıklamada, koltuğa oturan öğrencilerin görevlilere okulla ilgisi olmayan kişilerin okul önlerinden uzaklaştırılması ve polislerin okullarını ziyarete gelmesi talimatını verdiği aktarıldı.

Ağırlar, kendisini ziyaret eden öğrenciler nezdinde tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Ağırlar, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı korumak ve okul güvenliklerini sağlamak için okul irtibat görevlileri oluşturularak çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir. Ayrıca Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli olarak okuldaki öğrenciler, öğretmenler ve velilerle sürekli irtibat halinde bulunulmakta, çocuklarımız geleceğe güvenle bakmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA