Selçuk Belediye Meclisi'nden Mehmetçik Vakfı'na Destek

Selçuk Belediye Meclisi, mart ayı huzur hakkını Mehmetçik Vakfı'na bağışlama kararı aldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Selçuk Belediye Meclisi mart ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı başkanlığında yapıldı.

Meclis gündeminde yer alan maddelerin yanı sıra MHP grubu üyesi Yaşar Yılmaz'ın sözlü önergesi de mecliste görüşüldü. Selçuk Belediye Meclisi gündem maddesi gereğince Selçuk Belediye Meclis üyelerinin teröre karşı ortak bir bildiri yayınlaması ve yine meclis üyelerinin mart ayı huzur haklarını Mehmetçik Vakfı'na bağışlamaları meclis oy birliğiyle kabul edildi. Selçuk Belediye Meclisi Grup Sözcüleri önümüzdeki günlerde teröre karşı bir ortak bildiri yayınlayacak.

Bakıcı, terörün tüm dünyanın başına bela olduğunu belirterek, "Terörden ülkemizde ve dünyada hiçbir insanın zarar görmemesi temennisi içerisindeyiz. Terör bir beladır. Tüm bunların ekseninde değerlendirildiğinde bugün Afrin'de yapılan Zeytin Dalı Operasyonu'nun ne kadar haklı olduğu herkes tarafından kabul görmektedir. Tüm şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, gazilerimize acil şifalar dileriz."

Kaynak: AA