Hayrabolu'da Mehmetçik İçin Kermes

AK Parti Hayrabolu İlçe Kadın Kolları, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek için kermes düzenlendi.

Hayrabolu'da AK Parti'li kadınlar, geliri Mehmetçik'e bağışlanmak üzere kermes açtı. Tekirdağ Caddesi’nde açılan kermeste, kadınlar el emeği lezzetleri satışa sundu.

AK Parti Hayrabolu İlçe Başkanı Egemen Türkay Güven, kermesin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çok zorlu süreçten geçtiğini belirterek, "Ülkemizin bu terör belasından en kısa zamanda kurtulmasını umut ediyoruz. Bu kermesin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkesi kutluyor, tüm Hayrabolulu hemşehrilerimizin kermese destek verdikleri için teşekkür ederim." dedi.

Kadın Kolları Başkanı Nahide Doğan da Mehmetçik'in mücadelesinde hiçbir zaman yalnız olmadığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Allah'ım tüm Mehmetçiklerimizi korusun. Unutmasınlar ki Mehmetçiklerimiz cephede yalnız değiller. Bizlerin gönlü her zaman kahraman askerlerimizle birlikte. Allah yar ve yardımcısı olsun. Sınırda görev yapmakta olan ve cephede savaşan askerlerimize güç ve kuvvet versin. Kermesin gelirinin tamamının Afrin'deki Mehmetçikimize göndereceğiz."

Kermesin iki gün süreceği bildirildi.

Kaynak: AA