Güroymak Belediyesi Yeni İş Makinesine Kavuştu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Güroymak Belediyesine iş makinesi hibe edildi.

Güroymak Belediyesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hise edilen yeni iş makinesi, belediye önünde düzenlenen törenle hizmete alındı.

Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, törende yaptığı konuşmada, hibe edilen iş makinesinin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Belediyeye geçen ay da bakanlıkça çöp aracı hibe edildiğini hatırlatan Alibeyoğlu, şunları kaydetti:

"Her geçen gün belediyemizin makine parkını güçlendiriyoruz. Hizmet edebilmemiz için makine parkımızın güçlü olması gerekiyor. Şu an biliyorsunuz çok yoğun şekilde çalışıyoruz. Kamyonları ve iş makinelerini görüyorsunuz. İmar yollarını açıyoruz. Belediye olarak sadece ayda 157 bin lira araçlara kira ödüyoruz. 45 ton civarında da akaryakıt tüketiyoruz."

- "Çalmayınca oluyor"

Alibeyoğlu, tüm bunları belediyenin imkanlarını ilçe halkı için kullanarak yapabildiklerini idile getirerek, şöyle devam etti:

"Kimsenin cebine girmiyor. Her kuruşun hesabını yapıyoruz. Her kuruşun bu millete ait olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Kıt imkanlarla en güzel hizmeti yerine getiriyoruz. Demem o ki, çalmayınca oluyor, yamyamların musluğunu kesince oluyor. Dün de aynı paralar geliyordu, bugün de. Tasarruflu hareket ediyoruz, çalmıyoruz ve çaldırmıyoruz. Bu kepçeyi gönderen devlete Allah zeval vermesin. Bunu halkımızın hizmetinde kullanacağız. Amacımız daha iyi ve yaşanılabilir bir Norşin. Daha iyisini de yapacağız, adaletten ayrılmayacağız. Yanlış yapandan hesabını sorarız. Hiç kimseye torpilimiz yok. Yanlış yapanın hesabını sormak zulüm değil, adaletin gereğidir. Gece gündüz çalışıyoruz. Her şey daha iyi olacak."

Kaynak: AA