Altıeylül Kültür Merkezi İçin Start Verildi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can tarafından Balıkesir’in Bahçelievler Mahallesine yaptırılacak olan Hasan Can Kültür Merkezinin inşaat çalışmaları başladı.

Altıeylül Kültür Merkezi İçin Start Verildi
2015 yılının Şubat ayında Ümraniye Belediyesi ile imzalanan protokol ile yapılması planlanan Hasan Can Kültür Merkezinin inşası başladı.

Bahçelievler Mahallesi 332. Sokak’ta yapımına başlanan ve yılbaşına kadar bitmesi planlanan Hasan Can Kültür Merkezi çalışmalarını yerinde inceleyen Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Kültür Merkezi hakkında bilgiler vererek şunları söyledi: “Öncelikle Altıeylül adına, Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan Can ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu’na teşekkür ederim. Daha önce de söylediğim gibi 2018 şantiye yılımız olacak. Bugün kültür merkezimin hafriyatına başladık, çok yakında temel atma törenini yapacağız. Yılbaşına kadar bir süresi var ama müteahhit firma daha erken teslim edeceklerini söylüyor. Altıeylül olarak 2014’de kurulduk ve kültür merkezimiz yoktu. İnşallah vatandaşlarımızı kültür merkezimiz ile buluşturmuş olacağız.” dedi.

Kaynak: İHA