Başkan Baran, Hereke'yi Ziyaret Etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hereke’yi ziyaret etti.

Başkan Baran, Hereke'yi Ziyaret Etti
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Hereke’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Hereke’de devam eden projeleri de inceleyen Baran, mahalle muhtarları Agah Ateş, Halil Vardar ve Şadan Biçer’i de ziyaret etti. Ziyaretlerde muhtarların talep ve önerileri dinlendi. Başkan Baran, aynı zamanda Gün Işığı Derneği’nin Hereke şubesinde yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Varandaşlar sohbetlerinde ‘birlik ve beraberlik’ vurgusu yapan Başkan Baran, “Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır. Hangi branşta ya da mevkide olursak olalım işimizi iyi yapalım. Vatandaşlarımız zaten artık kuru laflara değil, icraata bakıyor. Çok şükür şimdi icraatlar yapılıyor. Ne söz verildiyse, hepsi yerine getiriliyor. O yüzden bizlerden desteğini esirgemeyen hükümetimize teşekkür etmemiz lazım. Bu kentin dünü ile bugününü iyi bilen biriyim. Sadece bu kent için de değil, Türkiye hızla hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Bugün Afrin’de kullandığımız silahların yüzde 70’i kendi üretimimiz. Tankımızı, topumuzu yerli füzelerimizi yapar hale geldik. Bu gerçekten gurur verici bir durumdur” dedi.

Körfez’e vefa borcu olduğunu belirten ve bu yüzden her zaman daha fazla aşk ve azimle çalıştığını belirten Başkan İsmail Baran, “Enleri olan bir Körfez, ‘en’ güzel projeleri hak ediyordu. Bizler de buna göre kentimizi planladık. Hereke’de yapılanlar ortada. Tabi daha yeni kampüs inşaatımıza başlayacağız. Kısa süre içerisinde oranın temelini atacağız ve 1 buçuk yıl içerisinde çalışmayı tamamlayarak üniversitemize teslim edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA