Kutlu Meslek Odaları Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, gerçekleşen seçimlerde göreve seçilen oda başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kutlu Meslek Odaları Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, geçtiğimiz günlerde olağan kongresini gerçekleştiren Adıyaman Berberler ve Otelciler Esnaf ve Sanatkarlar Odasını, Adıyaman Fırıncılar Esnaf ve Sanatkarlar Odasını, Adıyaman Kahveciler Esnaf Odasını ve Adıyaman Lokantacılar ve Tatlıcılar Esnaf Odasını ziyaret etti.

Yapılan seçimler sonucunda yeniden başkanlığa seçilen Berberler ve Otelciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet İspir’i ve yönetimini, Fırıncılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdulkadir Akbaş’ı ve yönetimini, Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Sinan Turan’ı ve yönetimini, Lokantacılar ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanlığına yeni seçilen Şeyh Ahmet İnal’ı ve yönetimini ziyaret eden Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.

Ziyarette yaptığı açıklamada oda başkanlarına ve yönetimine hayırlı olsun demek için ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Kutlu, odaların çalışmaları ve esnafın durumu hakkında da bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren oda başkanları ise Başkan Kutlu’ya teşekkür etti.
Kaynak: İHA