Tosya'da Halk Günü Toplantısı

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, halk günü toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaymakam Pişkin, Tosya Müftülüğü Konferans Salonunda Şeh ve Harsat mahalleleri sakinlerinin istek ve sorunlarını dinledi.

Mahalle sakinlerinin istek ve sorunlarını bire bir kendi ağızlarından dinlediklerini belirten Pişkin, şunları kaydetti:

"Sizlerin kamu kurum ve kuruluşlarının yetki alanına giren konulardaki sorun, sıkıntı ve önerilerinizi konunun muhatabı olan yetkililere birinci ağızdan aktarmanız toplantının özünü oluşturmaktadır. Kaymakamlığımız başta olmak üzere bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte sizlere daha güzel yarınlar hazırlamak için çalışıyoruz. Bu anlamda ki görüşleriniz bizlerin yapacağı çalışmaların temelini oluşturacaktır. Toplantıya katılımınızdan dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum."

Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Mutlu ise, Tosya Belediyesi olarak vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını söyledi.

Toplantıya, Tosya İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, Tosya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYDV) Müdürü Recep Keçeci, Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu ve Tosya İlçe Sağlık Müdürü Dr. Murat Karakaş katıldı.

Kaynak: AA