'Çocuk Köyü'nü 46 Bin Çocuk Ziyaret Etti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan ‘Çocuk Köyü’nü’ yarı yıl tatilinde 46 bin çocuk ziyaret ederek gönüllerince eğlendi.

'Çocuk Köyü'nü 46 Bin Çocuk Ziyaret Etti
‘Çoçuk Köyü’nü’ ücretsiz ziyaret eden çocuk sayısı 46 bin 607 olurken, yetişkinlerin sayısı da 46 bin 183 olarak kayıtlara geçti. 15 günde toplam 92 bin ziyaretçi alan Çocuk Köyü’nü ilk kez görenlerin sayısı hayli fazla oldu. Tatil boyunca bu imkanı çocuklara sunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na teşekkür eden çocuklar ve velileri, bu tür etkinliklerin devamını istedi.

Başkan Kafaoğlu, tatil süresince çocuklarımızın tatil Köyü imkânlarından ücretsiz faydalandırmak istediklerini belirterek, “Her zaman çocuklarımızın hizmetindeyiz. Onlar bizim geleceğimiz. Mutlu bir geleceği onlar için hazırlamaya çalışıyoruz. Kısacık tatil süresince çocuklarımıza herhangi bir ayrım yapmadan Tatil Köyü imkânlarından faydalandırmak istedik. Gördük ki, çocuklarımızın böyle bir eğlenceye ihtiyaçları varmış. Bugüne kadar Çocuk Köyü’nü hiç görmemiş çocuklarımız vardı. Onları da çeşitli organizasyonlar ile bu alana getirerek değişik bir gün yaşamalarını sağladık ve mutluluklarına ortak olduk” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA