Bisiklet Takımları Mersin'de Kamp Yapacak

İçel'de 4 yıldır yapılan Uluslararası İçel Bisiklet Turu sayesinde kenti tanıyan bisiklet takımları, kamp için İçel'i tercih etmeye başladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İçel'i bir spor kenti yapma yolunda emin adımlarla ilerleyen İçel Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği sportif etkinliklerin meyvelerini almaya başladı.

Uluslararası İçel Bisiklet Turu (Tour Of İçel) sayesinde kenti tanıyan dünyanın çeşitli yerlerindeki bisiklet takımları, ocak ve nisan aylarında İçel'e kamp yapmaya gelecek.

Bu yıl 25-28 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılacak Uluslararası İçel Bisiklet turu öncesi Slovenya, Almanya, Sırbistan, Hollanda, Avusturya ve İsviçre gibi ülkelerin bisiklet takımları kamp yapmak için İçel'i seçti.

Bisiklet takımları kentte ilk kampını ocak ayında, ikinci kampını da nisan ayında gerçekleştirecekler. Slovenya, Almanya, Sırbistan, Hollanda, Avusturya ve İsviçre'den gelecek sporcular, Anamur, Aydıncık Gülnar, Silifke, Tarsus ve Çamlıyayla ilçelerinde oluşturulan parkurlarda antrenman yapacak.

Kamp sayesinde İçel'in tarihi ve turistik mekanlarını da tanıyacak olan sporcular, İçel doğasında kamp yapıp, Tour Of İçel'e katılarak ülkelerini temsil edecek.

Kaynak: AA