Çanakkale'de İnanılmaz Olay Açıklaması Beynine Kadar Ulaştı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde banyoda fenalaşarak yere düşen kişinin başına tuvalet fırçası saplandı.

Çanakkale'de İnanılmaz Olay Açıklaması Beynine Kadar Ulaştı
Edinilen bilgiye göre Biga’da yaşayan 32 yaşındaki bir kişi, evinin banyosunda fenalık geçirince tuvalet fırçasının üzerine düştü. Fırçanın sapı adamın kafasına saplandı. Hastaneye kaldırılan adamın gözünden giren fırçanın beynine kadar ulaştığı belirlendi. Ameliyata alınan hastanın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Beyin Cerrahı Op. Dr. Cengiz Kara, beraberindeki Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Eray Eser, Anestezi Uzmanı Dr. Cenk Çetin ve ameliyathane ekibi tarafından büyük bir titizlikle gerçekleştirilen operasyon 4 saat sürdü.

Ameliyat hakkında bilgi veren Op. Dr. Cengiz Kara, “Talihsiz bir kaza geçiren bu genç hastamızı acilen ameliyata aldık. Gözün alt tarafından saplanan yabancı cismin beyne 20 santime kadar girdiği görüldü.

Cisim çıkarılarak beyin dokuları kontrol edildi, temizlendi ve beyin zarı onarıldı. Hastamız ameliyat sonrasında tedavi ve takip amaçlı olarak 3 gün yoğun bakım ünitesinde izlendi. Şu an klinikte yatmakta olan hastamızın sağlığı her geçen gün iyiye gidiyor” dedi.

Kaynak: İHA