ABD Polisi FETÖ'nün Kampında Soruşturma Yapıyor

ABD'nin Pennsylvania eyaletinde bulunan FETÖ'nün kampında meydana gelen bir olayı araştırmak üzere kampın etrafını polisin sardığı bildirildi Polisin silahlı bir kişiyi araştırdığı iddia edildi.

ABD Polisi FETÖ'nün Kampında Soruşturma Yapıyor
ABD Polisi FETÖ'nün Kampında Soruşturma Yapıyor
FETÖ kampının yer aldığı Saylosburg bölgesinde yaşayan ve çiftçilik yapan bir Amerikalı, kampta polisin bir soruşturma yürüttüğünü AA muhabirine teyit etti.

FETÖ'NÜN KAMPI HAVADAN VE KARADAN ABLUKAYA ALINDI

Polisin "silahlı bir kişiyle ilgili olarak bir soruşturma yürüttüğünü" öğrendiğini anlatan Amerikalı, kampın etrafında çok sayıda eyalet polisine ait araç bulunduğunu ve kampın üzerinde de bir polis helikopterinin dolaştığını aktardı.

YEREL GAZETECİLER: POLİS HAREKETLİLİĞİ VAR

Öte yandan Pennsylvania yerel medyasında çalışan bazı gazeteciler de olay yerinden paylaştıkları fotoğraflarla kampın etrafındaki polis hareketliliğini aktardılar.

İÇERİDE MEYDANA GELEN BİR OLAYIN ARAŞTIRILDIĞI İDDİASI

Brianna Strunk adlı gazeteci, Twitter paylaşımında "polisin, içeride meydana gelen bir olayı" araştırdığını ifade etti. Nocel Walters adlı gazeteci ise "yerel halkın, polisin siyah giyimli ve silahlı bir kişiyle ilgili soruşturma yürüttüğünü" söylediğini dile getirdi.

Polis olayla ve soruşturmayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.
Kaynak: AA