Adıyaman'da Uyuşturucu İle Mücadele Toplantısı

Adıyaman'da Bağımlılık ile Mücadele Toplantısı Vali Nurullah NaciKalkancı başkanlığında gerçekleştirildi.



Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Valilik Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, ValiYardımcısı Ayhan Akpay, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet MüdürVekili Sezai Duruk, uyuşturucu ile mücadelede görevli kamu kurumların müdürleri vepersoneli katıldı.

Gerçekleşen toplantıda, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kutlu tarafından uyuşturucu ilemücadele kapsamında Adıyaman'da devam eden çalışmalarla ilgili bir sunum yapıldı.

Adıyaman'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların değerlendirildiğitoplantıda konuşan Vali Nurullah Naci Kalkancı, "Gençler ve çocuklarımızın zararlıalışkanlıklardan, bağımlılık yapıcı maddelerden korunması amacıyla uyuşturucu kullanımınıtamamıyla bitirilene kadar mücadelemizi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

İl Sağlık Müdürlüğünce organize edilen uyuşturucu ile mücadele toplantısında Adıyaman'dauyuşturucuyla mücadelede gelinen nokta, mevcut risk haritası, tespit edilen yeni gelişmeler,sorunlar ve alınması gerekli tedbir ve yapılması gereken faaliyetler görüşülerek sonrası içinyapılacak faaliyetlerle ilgili kararlar alındı.

Toplantı sonunda kurum müdürleri, uyuşturucu sorunu ve bu sorunun çözümü noktasında yapılabilecekler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Kaynak: AA