İşletme Camisi Yakında İbadete Açılacak

Tatvan Belediyesi tarafından geçen yıl mayıs ayında yapımına başlanan İşletme Camisi'nin törenle ibadete açılacağı belirtildi.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, sahil parkı çevresinde eksikliği hissedilen cami için geçen yıl çalışma başlattıklarını ve yaklaşık 350 metrekarelik alanda başlatılan inşaatının tamamlandığını söyledi.

Caminin ibadete açılmasıyla İşletme Mahallesi'nde oturan ve sahil parkına gezmeye gelen vatandaşların ibadetlerini rahatlıkla yapabileceklerini belirten Aksoy, İşletme Camisi'nde aynı anda 300 kişinin namaz kılabileceğini söyledi.

Aksoy, inşaatı tamamlanan caminin açılış aşamasına geldiğini kaydederek, "Cami için halılar alındı ve serildi. İç döşemeler yapıldı ve şuan son hazırlıklar yapılıyor. Aynı zamanda cami çevresinde geniş bir peyzaj çalışması gerçekleştirip, oturma banklarıyla donatacağız.

İnşallah kısa süre sonra açılışını yapacağız. Sahil parkını ziyaret eden ve bu bölgede ikamet eden vatandaşlarımızın ibadetlerini yapabileceği İşletme Camisi'nin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada yapılacak olan ibadetlerin Allah katında kabulünü diliyorum." dedi.

Kaynak: AA