Özkanlar Pazarının Kaldırılması

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Hızal: ' AK Parti Grubu olarak her konuda olduğu gibi pazaryeri sorununda da Bayraklılı vatandaşların lehine olan bir adım atarak elimizden geleni yaptık ancak iki CHP'li belediyenin arasındaki anlaşmazlıklar nedeniyle vatandaş ve esnaf mağdur edilmeye devam ediliyor'.

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, CHP'li iki belediyenin anlaşmazlığı nedeniyle halk ve esnafın mağdur olduğunu ileri sürdü.

Hızal, Özkanlar açık semt pazarının kurulmasına izin verilmemesine ilişkin yaptığı açıklamada, yaşanan sorun karşısında Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın vatandaşın lehine bir müdahalede bulunmadığını öne sürdü.

Karabağ'ın, yaklaşık 900 pazarcı esnafının gelir elde ettiği, bölge halkının ihtiyacına olumlu katkı sağlayan pazarın daha hızlı bir şekilde hizmete devam etmesi için en ufak bir adım atmaya çekindiğini savunan Hızal, şunları kaydetti:

"Belediye Meclisi AK Parti Grubu olarak hem yerel hem de genel siyaset düzeyinde girişimlerde bulunduk, çevre yolunun altında viyadük altı diye tabir ettiğimiz alanın tahsisi için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile iletişime geçtik. Esnafımızın da duruma sıcak baktığı bilgisiyle ve Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ'ın da katkılarıyla gerekli izin alındı ancak bu kez karşımıza viyadük altı bölgesinin bağlı olduğu Bornova Belediyesi ile Bayraklı Belediyesinin karşılıklı anlaşmazlıkları sorunu çıkmaza sürükledi. AK Parti Grubu olarak her konuda olduğu gibi pazaryeri sorununda da Bayraklılı vatandaşların lehine olan bir adım atarak elimizden geleni yaptık ancak iki CHP'li belediyenin arasındaki anlaşmazlıklar nedeniyle vatandaş ve esnaf mağdur edilmeye devam ediliyor."
Kaynak: AA