Murat Hazinedar'dan İsmail Saymaz'a tepki

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, CNN Türk’te yayınlanan Gece Görüşü programına, telefonla katılırken gazeteci İsmail Saymaz’a tepki gösterdi.

Murat Hazinedar'dan İsmail Saymaz'a tepki
Murat Hazinedar'dan İsmail Saymaz'a tepki
Görevden uzaklaştırılan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, CNN Türk'te Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programına telefonla bağlandı.  Hazinedar, partisinin hakkındaki yolsuzluk suçlamalarıyla rapor hazırladığı iddiasını yalanlarken “Özellikle havuz medyasının dezenformasyonuna hizmet etmek, gerçekten hakkında olumlu düşündüğüm ve benim gibi aynı değerleri taşıyan insanların da saygın bir şekilde izlediği İsmail Saymaz'a mı düşmüş?” dedi.

‘SİZİN BASIN DANIŞMANINIZ DEĞİLİM'


Hazinedar'ın tepkisi üzerine konuşan İsmail Saymaz, “Öncelikle şu ifade edeyim, siz belediye başkanısınız ben sizin basın danışmanınız değilim. Ben gazeteciyim. Aramızda herhangi bir siyasi, idari bir yakınlık da yok. Sizin benimle kurduğunuz yakınlık, benim sizi eleştirmeyeceğim anlamına gelmez. Ben size karşı değil yurttaşlara karşı sorumluyum. Kusura bakmayın beni sizin yaklaşımınız belirlemiyor” diye konuştu.