Denizcilik Fuarında Türkiye Standına Büyük İlgi

DTO İzmir Şube Başkanı Öztürk: 'Avrupa’nın en büyük denizcilik fuarı Boot Düsseldorf'tan mutlu ve umutlu ayrıldık'.

Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, Avrupa'nın en büyük denizcilik fuarı Boot Düsseldorf'tan mutlu ve umutlu ayrıldıklarını bildirdi.

Şubeden yapılan açıklamada, Almanya'nın Düsseldorf şehrinde 20-28 Ocak'ta düzenlenen deniz turizmi fuarında açılan Türkiye standı ve buradaki su sporları holünü 110 bin kişinin ziyaret ettiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Öztürk, fuarda oluşan talepler doğrultusunda, Türkiye'ye gelen turistlere, içinde gastronomi, termal, amatör balıkçılık, su sporları ve deniz turizmi olan tur paketi hazırlanması konusunda çalışmalar başlatıldığını kaydetti.

Fuara yaklaşık 250 bin kişinin katıldığını aktaran Öztürk, "Avrupa'nın en büyük denizcilik fuarı Boot Düsseldorf'tan mutlu ve umutlu ayrıldık. 'Come Surf Turkey' sloganı ile katıldığımız Boot Düsseldorf bize bir kez daha Avrupalı turist için 2018 yılının Türkiye yılı olacağını gösterdi." ifadelerini kullandı.

Ziyaretçilere Türkiye'nin güzelliklerini anlatma fırsatı yakaladıklarını belirten Öztürk, fuarda 6 dilde tanıtım yapıldığına değindi.
Kaynak: AA