Tavşanlı'da 'Zeytin Dalı Gençlik Kampı'

Tavşanlı Müftülüğü ve Tavşanlı Belediyesi iş birliğiyle 50 erkek ve 24 kız öğrenci, Göbel Termal Tesisleri'nde "Zeytin Dalı Gençlik Kampı"na girdi.

Kampa giren lise ve ortaokul öğrencileri 6 gün boyunca çalışmalar yürütecek.

Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara ile Belediye Başkanı Mustafa Güler öğrencileri ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, 13 camide oluşturulan gençlik gruplarında eğitim alan öğrenciler için termal tesis tahsis ettiklerini dile getirerek, "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de başlattığı operasyon devam ediyor. Kalbimiz ve dualarımız Mehmetçiklerimizle. Ordumuz, ülkemizin bekası için vatan müdafaası yapıyor ve arkasında emperyalist güçlerin bulunduğu terör maşalarına gereken cevabı sahada veriyor." diye konuştu.

İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy ise Belediye Başkanı Mustafa Güler'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Vatan müdafaasında bulunan bütün Mehmetçiklerimize selam ve dualarımızı gönderiyoruz. Dualarımız onlarla. Bu vesileyle de kampımızın ismini "Zeytin Dalı Gençlik Kampı" olarak belirledik. Amacımız geleceğimiz olan gençlerimizi Kur'an-ı Kerim'e, sünnete, vatanına, milletine, bayrağına, ezanına ve bütün mukaddesatına sadık bir nesil olarak yetiştirmektir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA