Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Tuzla Hastanesi Açılış Töreni

Sağlık Bakanı Demircan: 'Sağlıktaki dönüşüm programı, şimdi gelişim, kalite ve sürdürebilirlik programıyla devam ediyor. Milletimizin sağlık alanındaki ihtiyaçlarını gidermek için kamunun gücü, özel sektörün gücü ve vakıfların gücü planlı bir şekilde birleştirilerek milletin hizmetine yönlendiriliyor'

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Sağlıktaki dönüşüm programı, şimdi gelişim, kalite ve sürdürebilirlik programıyla devam ediyor. Milletimizin sağlık alanındaki ihtiyaçlarını gidermek için kamunun gücü, özel sektörün gücü ve vakıfların gücü planlı bir şekilde birleştirilerek milletin hizmetine yönlendiriliyor." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Tuzla Hastanesi ve Okan Üniversitesi Hastanesi Acıbadem Polikliniği Açılış Töreni'nde konuşan Demircan, Türkiye'nin sağlık alanında iyi işler yaptığını söyledi.

"Sağlıktaki dönüşüm programı, şimdi gelişim, kalite ve sürdürebilirlik programıyla devam ediyor. Milletimizi sağlık alanındaki ihtiyaçlarını gidermek için kamunun gücü, özel sektörün gücü ve vakıfların gücü planlı bir şekilde birleştirilerek milletin hizmetine yönlendiriliyor" diyen Demircan, sağlıkta Türkiye'nin bir yıldız gibi geleceğe taşındığını vurguladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan da "Türk siyasetinin birlik ve beraberlik içerisinde yürümesinde öncü olmuş, gerçekten bütün dünyanın gözleri önünde Türkiye'ye haksızlık yapılırken çok dik duran Cumhurbaşkanı ile beraber siyaset üreten, siyasetini o eksende yürüten, Türkiye'nin yetiştirdiği önemli bir devlet adamı olan sayın Devlet Bahçeli Bey'in yardımcısı olmaktan onur duyuyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın." ifadelerini kullandı.

Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan, Zeytin Dalı Harekatı'nı üniversite, aile ve grup olarak desteklediklerini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, bakanlar ve Türk Silahlı Kuvvetleri ile operasyona destek veren siyasi partileri yürekten kutladığını ifade etti.

Okan, Türkiye'nin genç bir nüfusa sahip olduğuna işaret ederek, "Ekonomik kriz var dediler, biz bir yılda iki tane hastane açtık. Türkiye ekonomide de iyi gidiyor ki biz bunları yapabiliyoruz." diye konuştu.

Programa, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İstanbul Valisi Vasip Şahin de katıldı.

Açılışın ardından Başbakan Yıldırım ve beraberindekiler, Türkan-Ömer Okan Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi.
Kaynak: AA