Adana Valisi Demirtaş, Öğrencileri Kampa Uğurladı

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Genç Nesiller Öğreniyor Projesi kapsamında yatılı kamp etkinliğine katılacak öğrencileri uğurladı.

Adana Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, valilikçe yürütülen Güney Adana Kalkınma Programı kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan Genç Nesiller Öğreniyor Projesi'nin alt faaliyeti olan yatılı kamp etkinliğine katılacak öğrenciler için uğurlama töreni düzenlendi.

Vali Demirtaş, valilik toplantı salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, gençlerin sosyal hayatta karşılaştıkları uyum problemlerini ortadan kaldırmayı amaçlayan projenin olumlu sonuçlar vereceğine inandığını söyledi.

Gençleri fiziksel ve ruhsal anlamda geleceğin dünyasına en iyi şekilde hazırlamak için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Demirtaş, projenin hazırlanması ve uygulanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Demirtaş, kamp boyunca sosyal aktivitelerde bulunacak öğrencilere de başarılar dileyerek, kitap hediye etti.

Vali Demirtaş, tören sonunda Mahmut Sami Ramazanoğlu İmam Hatip Lisesi, Barbaros İMKB Anadolu Lisesi, Sarı Hamzalı İmam Hatip Lisesi ile Küçük Dikili ve Şakirpaşa mahallelerindeki gençlerden oluşan 100 öğrenciyi valilik bahçesinden kamp noktasına uğurladı.

Etkinliğin 27 Ocak'ta son bulacağı bildirildi.

Kaynak: AA