Mersin'de Yazdan Kalma Bir Gün Yaşanıyor

Türkiye’nin birçok bölgesinde soğuk havayla birlikte kar ve yağmur etkisini gösterirken, İçel’de yazdan kalma bir gün yaşanıyor. Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, sahil kesiminde güneşin keyfini çıkarttı.

Mersin'de Yazdan Kalma Bir Gün Yaşanıyor
Dün yağmurlu havanın etkili olduğu İçel’de bugün havanın güneşli ve sıcak olması vatandaşları sevindirdi. Kış ayında hava sıcaklığının 25 dereceleri bulmasını fırsat bilen vatandaşlar, güneşin tadını çıkarttı. Türkiye’nin birçok bölgesinde soğuk havayla birlikte kar ve yağmur etkisini gösterirken, İçel’de güneşin keyfini çıkartmak isteyen vatandaşlar Atatürk Parkı’na akın etti. Özellikle karne günü olmasından dolayı kentin sahilleri dolup taştı.

Sahilde çocuklarıyla gezen Hasan Yeşildağ, havanın çok güzel olduğunu kaydederek, "Fırsat bu fırsat. Düne bakarsak bugün hava çok güzel. Baba oğul geziyoruz" diye konuştu.

Fevzi Çamdere isimli vatandaş ise, "Hava çok güzel, geziyoruz. Çocuklar karnelerini aldı. Yedik, eğlendik, geziyoruz. Yazdan kalma bir hava var" ifadelerini kullandı.

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre güneşli havanın yarın da etkili olacağı, önümüzdeki hafta başından itibaren ise kentte yağmur beklendiği belirtildi.
Kaynak: İHA