AK Parti Lapseki İlçe Danışma Toplantısı

AK Parti Lapseki İlçe Başkanlığı İstişare ve Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

Belediye Sosyal Tesisleri'ndeki toplantıya, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, Kadın Kolları Başkanı Sevda Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Burhan Kaya ile parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer, burada yaptığı konuşmada, "Önümüzde zor bir süreç var. Geçtiğimiz yıl referandumu atlattık alnımızın akıyla. Referandumda yeni sistem kabul edildi ve 2019 seçimleri Türkiye'nin bir dönüm noktası olarak Türkiye'nin diriliş mücadelesi, var oluş mücadelesi sıfırdan başlayarak devam edecek." dedi.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ise AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği yolda ilerlemeye devam edeceklerini belirterek, şunları söyledi.

"Biz öncelikle teşkilatlar olarak partimize destek olmak mecburiyetindeyiz. Bizi yönetenlere destek olmak mecburiyetindeyiz. Bize destek veren insanlara inanmak ve güvenmek mecburiyetindeyiz. Sizlerden ricam hafızanızı zorlayın ve sadece dört yıl geriye gidelim. Çardak Belediyesi bizde tek belediyeyiz. Umurbey bizde, Lapseki bizde değil. İki il genel meclis üyemiz var. Ben 2010’dan 2012 yılı ortalarına kadar ilçe başkanlığı yaptım. O günleri hatırlıyorum da gerçekten çok zor dönemlerdi. Burada beraber çalıştığımız çok arkadaşımız var o dönemde sıkıştığımız zaman hemen Basri başkanımıza gidiyorduk. Kendisinden Allah razı olsun."

Kaynak: AA