Pijamaskeliler, Yarıyılda Forum Mersin'de

Forum İçel Alış Veriş Merkezi, bu yarıyıl tatilinde bölgede bir ilke imza atarak meşhur Pijamaskelileri minik hayranlarıyla buluşturuyor.

Pijamaskeliler, Yarıyılda Forum Mersin'de
20-28 Ocak 2018 tarihleri arasında her gün Forum İçel Sanatçılar Meydanı’nda gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında çocuklar, sevilen Pijamaskeliler kahramanlarıyla keyifli ve eğlenceli zaman geçirme fırsatı bulacak. Her gün saat 12.00-20:00 arasında düzenlenecek etkinlikte, önce karakterlerle tanışacak olan çocuklar, ardından atölye çalışmalarına katılabilecek. Atölye kapsamında minik ziyaretçiler sevdikleri Pijamaskeliler karakterinin maskesini boyayarak, o karaktere dönüşme imkanı bulacak.

Pijamaskeliler karakterlerinin özelliklerine uygun çeşitli oyunların da oynanacağı etkinlik, tırmanma duvarı, trambolin, geçici dövme uygulaması gibi pek çok aktiviteyle yarıyıl tatilindeki çocuklara hem eğlenerek hem de öğrenerek vakit geçirme fırsatı sunuyor. Etkinliğe katılan çocukların hem fotoğraf çektirip hem de sertifika alabileceği özel köşenin unutulmadığı etkinlik, İçel ve çevre illerden tüm çocukların ücretsiz katılımına açık olacak.
Kaynak: İHA