Bilecik Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Bilecik Belediyesi Eylül ayı Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Selim Yağcı Başkanlığında gerçekleştirilirdi.

Bilecik Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılan Eylül ayı Belediye Meclis Toplantısında 7 gündem maddesi görüşülürken, toplantı öncesi açılış konuşması yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, meclis üyelerinin geçmiş Kurban Bayramını kutladı.

Yağcı, “Hep birlikte şu ana kadar çok güzel işler başardık ve bundan sonra da güzel ve anlamlı çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum. Tüm çalışma arkadaşlarımın geçmiş kurban bayramını tebrik ediyorum. Cenabı Hak hepimize sağlık ve sıhhat içinde nice bayramlar görmeyi bizlere nasip etsin. Şu ana kadar şehrimiz ve insanımız için yaptığımız hizmetlerden dolayı kendim ve halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasının ardından ilk gündem maddesi olan, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18. maddesinin 1. fıkrasının (f) bendine istinaden Belediyemiz mezbahasında uygulanan küçükbaş hayvan kesim ücretinde değişiklik yapılması konusunun görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi. İkinci gündem maddesi olan, Tedaş Trafo yerleri için (11 Adet Trafo Yeri) İmar Plan Tadilatı yapılması konusunun komisyona havale edilmesi oy birliği ile kabul edildi. Üçüncü gündem maddesi olan, Merkez Gülümbe Köyü 347, 352, 371 numaralı parsellerde (Güneş Enerji Santrali) İlave İmar Planı yapılması konusu Belediye Meclisi’nin almış olduğu kararla oy birliği ile gündemden çıkarıldı. Dördüncü gündem maddesi olan, Merkez İsmetpaşa Mahallesi 501 ada, 4 numaralı parselde (Milli Eğitim Müdürlüğü) İmar Plan Tadilatı yapılması konusunun komisyona havale edilmesi oy birliği ile kabul edildi. Beşinci gündem maddesi olan, Merkez Ertuğrulgazi Mahallesi 681 ada 1 numaralı parselde (Emniyet Müdürlüğü) İmar Plan Tadilatı yapılması konusunun komisyona havale edilmesi oy birliği ile kabul edildi. Altıncı gündem maddesi olan, Merkez Cumhuriyet Mahallesi 225 ada 21 ve 24 numaralı parsellerde İmar Plan Tadilatı yapılması konusunun komisyona havale edilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Yedinci gündem maddesi olan, 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon İmar Planı Plan Notlarında değişiklik ve ilave yapılması konusunun komisyona havale edilmesi oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından Bilecik Belediye Meclis toplantısı sona erdi.
Kaynak: İHA