Belediyeden Gençlere Malzeme Ve Saha Desteği

ANTALYA – Kumluca Belediyesi, Kumluca Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü aracılığıyla, camiler arası sportif etkinliklerde kullanılmak üzere gençlere malzeme ve salon desteği sağladı.

Kumluca Belediyesi, cami imamları kontrolünde gerçekleştirilecek sportif etkinliklerde gençlere spor salonları, çim sahalar ve malzemeleriyle ilgili yardımda bulundu.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediyede gerçekleştirilen törende İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Bayram Tekin'e futbol, basket topları ve malzemelerini teslim etti.

Çetinkaya, burada yaptığı konuşmada, Tekin'e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ettiklerini söyledi.

İlçedeki çocukların ve gençlerin bir araya getirilmesinin önemli olduğunu belirten Çetinkaya, "Tekin hocamızı kutluyoruz. İlçemizdeki çocukları ve gençleri bir sportif etkinlikler sayesinde arada topluyor. Zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak kaydıyla spor yaptırıyor. Değişik kültürel etkinliklere katılmalarını sağlıyor. Biz de belediye olarak katkıda bulunmak amacıyla Gençlik Koordinatörlüğü'müze spor malzemesi ve yer desteği sağlıyoruz." dedi.

Kumluca Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Tekin ise ilçe müftülüğü olarak tek hedeflerinin çocukları ve gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, spor etkinlikleri sayesinde birlik, beraberlik ve kaynaşmalarını sağlamak olduğunu ifade etti.

Gençlerle birlikte belli günlerde çay saati, çorba ikramı, piknik ve gezi gibi etkinlikler de yaptıklarını kaydeden Tekin, bu çalışmalarında kendilerine en büyük desteği veren başta Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya olmak üzere herkese teşekkür ettiğini kaydetti.

Kaynak: AA