AK Parti'li Yılmaz Açıklaması 'Türkiye Güçlendikçe Çevresine Daha Çok Sahip Çıkacaktır'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türkiye olarak Müslüman kardeşlerimizle ilgileniyoruz. İnşallah Türkiye güçlendikçe çevresine daha çok sahip çıkacaktır” dedi.

AK Parti'li Yılmaz Açıklaması 'Türkiye Güçlendikçe Çevresine Daha Çok Sahip Çıkacaktır'
Kurban Bayramı programı kapsamında Adaklı ilçesine gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, vatandaşlar ile bayramlaştı. Burada bir konuşma yapan Yılmaz, Türkiye’nin İslam coğrafyasında önemli bir konuma sahip olduğunu belirterek, “İslam coğrafyasında acılar içerisinde bayram geçiren kardeşlerimiz var. Türkiye olarak Müslüman kardeşlerimizle ilgileniyoruz. İnşallah Türkiye güçlendikçe çevresine daha çok sahip çıkacaktır. Bizim inancımıza yakışan budur. Bunun için birlik beraberlik çok önemli. Maalesef İslam coğrafyasında bunu çok göremiyoruz, inancımızın hakkını veremiyoruz bunu da kabul etmemiz lazım. inşallah Türkiye geliştikçe, büyüdükçe birlik ve beraberliği de daha fazla sağlayacaktır” dedi.

Çocukların iyi yetiştirilmesinin önemine değinen Yılmaz, "Bazılarının oyuncağı olmasın. Gençlerimizi iyi yetiştirelim ki, şer odaklı güçlerin maşası olmasın. Bizim en değerli servetimiz gençlerimizdir. Onlara iyi sahip çıkacağız. Biz güçlü olacağız ki, bazıları gelip burada at koşturmasın. Biz güçlendikçe bazı uluslararası güçler bizi birbirimize düşürmesin” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA