Vali Elban, Belediye Başkanları İle Bir Araya Geldi

Ağrı Valisi Süleyman Elban başkanlığında belediye başkanları istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Elban, Belediye Başkanları İle Bir Araya Geldi
Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir’in ev sahipliğinde Recep Tayyip Erdoğan Parkında gerçekleştirilen toplantıya, Ağrı Valisi Süleyman Elban, Taşlıçay Kaymakamı Enver Özderin, Eleşkirt Belediye Başkanı Sabahattin Sarı, Patnos Belediye Başkanı Cem Avşin Akbay, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Dedeli Belde Belediye Başkanı Veysi Durak ve Yücekapı Belde Belediye Başkanı İlhami Zeyrek katıldı.

Ağrı’da çalışma sezonunun kış şartlarından dolayı kısa sürdüğünü belirten Elban, "Bu kısa çalışma sezonunu doğru değerlendirmek için iyi bir planlamanın yapılması gerekiyor. Bunun için de kış aylarında hem projelerin hem de ihalelerin hazır etmek, çalışma mevsiminde de zaman kaybetmeden işe koyulmak lazım. Başkanlarımızla bu konularda işbirliği içerisinde hareket ederek, belediyeler arasında yardımlaşma ve koordinasyonu sağlamaya çalışacağız" ifadelerinde bulundu.

Taşlıçay ve Ağrı’nın gelişmesinde, halkın hizmetinde olan her türlü çalışmayı birlikte yapacaklarını ifade eden Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir "Ağrı Valimiz Sayın Süleyman Elban’ın öncülüğünde ve ev sahipliğimizde Belediye Başkanları istişare ve değerlendirme toplantısını gerçekleştirmek üzere bir araya geldik. Başta Valimiz olmak üzere toplantımıza iştirak eden Belediye Başkanı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hali hazırda devam eden projeler ve çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Taşdemir; Toplantımızın ilçemiz ve ilimiz adına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA