Fatih Belediyesinin, 'Okul Çantası Bizden' Kampanyası

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla 1. sınıfa başlayacak 4 bin 500 öğrenciye çanta ve kırtasiye seti hediye edildi

Fatih Belediyesi, 'Okul Çantası Bizden' kampanyası kapsamında, ilçedeki okullarda 1. sınıfa başlayacak 4 bin 500 öğrenciye çanta ve kırtasiye seti dağıttı.

Fatih Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ilçe genelinde 36 ilkokulda okul çantası ve kırtasiye malzemesi dağıtımına başlandı.

Melek Hatun İlköğretim Okulunda düzenlenen 2017-2018 eğitim-öğretim dönemi açılış töreninin ardından çocuklar, çantalarını Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'den aldı.

Törende konuşan Demir, çocuklarla birlikte velilerin de yeni bir eğitim yılına başladığını belirterek, öğrencilere yeni eğitim yılında başarılar diledi.

Demir, çanta dağıtımının ardından 'Her Okula Bir Orkestra Projesi' kapsamında yaptırılan müzik sınıfının açılışını da yaptı. İlçe genelinde her okulda bir müzik orkestrasının kurulduğunu belirten Demir, her öğrencinin bir müzik enstrümanı kullanabilmesi için altyapı oluşturduklarını aktardı.

Törene, Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına, ilçe protokolü, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA