Vali Su, Kamu Görevlileri Ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

Kurban Bayramı’nın birinci günü olması münasebetiyle İçel Valisi Ali İhsan Su, Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Vali Su, Kamu Görevlileri Ve Vatandaşlarla Bayramlaştı
Bayramlaşma töreninde Vali Su’ya, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Fatih Erhan, daire amirleri ile il ve ilçe protokolü eşlik etti. Önce kamu görevlileri ile bayramlaşan Su, daha sonra basın mensupları ile bayramlaştı.

Bayramlaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Su, bayramların güzel olduğunu belirterek, "Sabah bayram namazımızı kıldık ve vatandaşlarla bayramlaştık. Ardından kurbanımızı kestik. Daha sonra emniyet birimleriyle bayramlaştık. Bayramlar güzel ve özel günlerimizdir. Bizleri birbirine yaklaştıran, kaynaştıran, büyüklerimizin sevgisini, saygısını kazandığımız, onların ellerine öperek dualarını aldığımız, küçükleri sevindirdiğimiz günlerdir. Şehitliğimizi, gazilerimizi ve şehit ailelerini ziyaret ederek, onların yalnızlıklarını paylaştığımız, fakir fukarayı gözettiğimiz çok özel günler bayramlar. Bu günlerin böyle yaşanması toplumda birliğimizi, dirliğimizi, bütünlüğümüzü ve beraberliğimizi güçlendiriyor. Sevinçler paylaştıkça artar, üzüntüler ise paylaşıldıkça azalır. Sevinçleri çoğaltmanın en güzel yapı bunu paylaşmaktır. Bayramlarda böyle paylaşma gerçekleştiriyoruz. Bayramlarda yapılan her şey çok güzel. Bu manada baktığımızda toplumda bayram bilinci ve kültürü yerleşmiş. O yüzden herkes bayramı kutlamaya, bayram sevincini yaşamaya çalışıyor. Bütün vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. Nice bayramlara sağlık, afiyet içerisinde, ailelerle beraber girmelerini Allah’dan niyaz ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA