Zehir Tacirleri Polisten Kaçamadı

Ankara narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda yakalanan 4 zehir taciri tutuklandı Narkotik ekipleri ile 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan uyuşturucu yüklü araç arasında yaşanan kovalamaca kamera kayıtlarına yansıdı.

Ankara narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenen 4 kişi yakalandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 7 Ağustos'ta İstanbul'dan Ankara'ya kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından 2 araçla yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği ihbarı üzerine harekete geçti.

Uyuşturucu yüklü araca öncülük yaptığı tespit edilen otomobil, Altındağ ilçesi eski itfaiye çarşısı girişinde durduruldu ve araçtaki E.E, A.A ve T.K. gözaltına alındı.

Uyuşturucu yüklü diğer aracın sürücüsü ise 'Dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Narkotik ekipleri ile bu araç arasında yaşanan kovalamaca sonunda ekipler, Eryaman'da söz konusu aracın önünü kesti. Bu sefer de otomobili bırakarak kaçmaya başlayan sürücü M.S.B. yakalanarak gözaltına alındı.

Narkotik ekipleriyle uyuşturucu yüklü araç arasında yaşanan kovalamaca kamera kayıtlarına da yansıdı.

- Narkotik dedektör köpeği 'Pars' görev başında

Ekiplerin, narkotik dedektör köpeği 'Pars'ın da katılımıyla araçta yaptıkları aramada, bagaj kısmında 'özel zula' şeklinde yapılmış bölmede, 5 ayrı şeffaf poşete sarılı halde 3 kilo 117 gram kokain ve dedektör köpeğinin koku almasını önlemek için yemek salçasına bulanmış 11 ayrı şeffaf poşete sarılı 6 kilo 580 gram esrar ele geçirildi.

E.E, A.A, T.K. ve M.S.B. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA