Uşak'ta Yol Çalışmaları

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kent merkezinde yol çalışmalarının sürdüğünü belirterek daha güzel bir Uşak için çalıştıklarını bildirdi.

Başkan Cahan, yaptığı yazılı açıklamada Dikilitaş mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde devam eden yol çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Şehrin modern bir görünüme kavuşması adına çalıştıklarını aktaran başkan Cahan, cadde üzerindeki elektrik hatlarının yer altına alınacağını, ardından asfalt seriminin ardından yeni ışıklandırma direklerinin yerleştirileceğini kaydetti.

Bölgede yaklaşık 15 gün içerisinde elektrik hatlarının yer altına alınmış olacağını dile getiren Cahan, şu bilgileri aktardı:

'Tüm şehrimize uyguladığımız, bütünlük oluşturan yeni nesil aydınlatmalarını burada da uygulayacağız. Çalışmalarımız sonrası caddemiz modern bir görünüm kazanacak, trafik daha seri olacak. Böylece diğer ilçe ve yollarımızdan girişlerde yaptığımız gibi İzmir yolunu şehir içine bağlayan bu caddemiz de şehrimize yakışır hale getirmiş olacağız daha güzel bir Uşak için çalışıyoruz.'

Kaynak: AA