Genç Girişimcilere Sertifika Verildi

Şırnaklı genç girişimciler, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odasında (ŞTSO) düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

ŞTSO toplantı salonunda, ŞTSO ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığınca (KOSGEB) 8 kursta başarı gösteren 238 kişiye girişimcilik eğitimi verildi.

Sertifika töreninde konuşan ŞTSO Başkanı Osman Geliş, 238 kişiye girişimcilik sertifikası vermenin kendilerine nasip olduğunu söyledi.

Ülkenin değişik illerinde girişimcilik sertifikalarını alan girişimcilerin işyeri açtıklarını bildiren Geliş, şöyle konuştu:

'Sağlıklı düşünüp, sağlıklı bir proje getirene KOSGEB burada son derecede yardımcı olacaktır. ŞTSO olarak biz de bu anlamda üzerimize düşen her konuda yardımcı olacağız. İnşallah, bugüne kadar ilimiz ve ilçelerinde girişimcilik sertifikasını alan 80 kişi işyeri açarak, hem istihdama, hem de ilimiz ekonomisine ciddi yarar sağlamıştır. Ne kadar kişi KOSGEB'den yaralanırsa kendisine daha fazla dua edeceğiz. İlimizde açılması için onay verilen KOSGEB İl Müdürlüğüne ŞTSO olarak binamızın 4 katını tahsis ettik. Bu sayede KOSGEB, ilimize daha iyi hizmet verecektir. Sertifikalarınızın hayırlı olmasını dilerim.'

Konuşmanın ardından kursiyerlere girişimcilik sertifikaları verildi.

Kaynak: AA