Bakan Faruk Özlü'den 'Kurban Bayramı' Mesajı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Manevi bir coşkuyla idrak ettiğimiz Kurban Bayramı’nın milletimiz ve tüm İslam aleminin esenliğine, barışına ve dirliğine vesile olmasını diliyorum.Her zaman olduğu gibi bu bayramda da en büyük temennimiz; huzurumuzun, kardeşliğimizin ve bereketimizin daim olmasıdır" dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, ’Kurban Bayramı’ dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Manevi bir coşkuyla idrak ettiğimiz Kurban Bayramı’nın milletimiz ve tüm İslam aleminin esenliğine, barışına ve dirliğine vesile olmasını diliyorum.Her zaman olduğu gibi bu bayramda da en büyük temennimiz; huzurumuzun, kardeşliğimizin ve bereketimizin daim olmasıdır. Türkiye, yakın çevresinde yaşanan bütün olumsuzluklara, çatışmalara ve kaosa rağmen, toplumsal barışını ve güvenliğini korumakta ve pekiştirmektedir. Türkiye’miz engin tarihi tecrübesi, dinamik nüfusu ve her alanda iyi yetişmiş insan kaynağıyla göz doldurmaktadır. Siyasi, sosyal ve ekonomik istikrarımız devam etmektedir.Türkiye bugün dünya standartlarında küresel rekabet gücü olan güçlü sektörlere sahiptir. Hem devletimiz hem de iş dünyamız, her alandaki sektörel birikim ve tecrübeyle 2023 hedeflerine kilitlenmiştir" ifadelerini kullandı.

Özlü, mesajında şunları kaydetti: "Hükümetimiz ve Bakanlığımız, bilimi ve teknolojiyi sanayi üretiminin odağına koymak için sayısız projeyi, teşvik sitemini, desteği, yasal düzenlemeleri hayata geçirmeye devam etmektedir.

İleri sanayi ülkesi Türkiye, bilim merkezi Türkiye ve teknoloji üssü Türkiye hedefleri artık bizim için hayal olmaktan çıkmıştır. Bu hedeflere ulaşmak için bütün gücümüzle çalışıyoruz.Kurban Bayramı’nın, milletimizin büyük Türkiye hedefine doğru geri dönülmez yürüyüşüne vesile olmasını diliyor, bütün vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
Kaynak: İHA