Aydın'da Genç Memur-Sen'in Yeni Başkanı Yiğit Oldu

Aydın’da 2 yıldır Genç Memur-Sen’in Başkanlığını yürüten Yakup Özen’in yaş haddinden dolayı görevi bırakması sonucu boşalan koltuğa Aykut Yiğit getirildi. Aykut Yiğit düzenlenen devir teslim töreni ile görevine başladı.

Aydın'da Genç Memur-Sen'in Yeni Başkanı Yiğit Oldu
Eğitim Birsen Şube Başkanı Tevfik Aksoy, Kültür Memur-Sen İl Temsilcisi Yahya Kızıltaş ve sendika yöneticileri ve davetlilerin katıldığı törende daha önce başkan yardımcılığı görevini yürüten Aykut Yiğit, hizmetlerin kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.



Devir teslim töreninde konuşan ve yaklaşık 29 aydına bu yana başkanlık yapan Yakup Özen’e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden yeni Başkan Aykut Yiğit, “Bu bir bayrak yarışı ve hizmet sevdasıdır. Bundan sonraki süreçte Başkanım Yakup Özen’in bilgi ve birikiminden faydalanacağız. Hedefimiz almış olduğum bu bayrağı daha yukarı taşımak” dedi.

Mart 2015’den bu ana yürüttüğü Aydın Genç Memur-Sen İl Başkanlığı görevinden artık ayrılmaya karar verdiğini kaydeden Yakup Özen, “Yaptığımız istişareler neticesinde Genç Memur-Sen ve Memur-Sen Genel Merkezi tarafından başkanlığa, başkan yardımcılığı görevini yürüten Aykut Yiğit atanmıştır. Bayrağı kendisine devrediyorum. Göreve geldiğim günden bugüne kadar 350 civarında programa katıldık. 43 yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdik. Aramızdan iki şube başkanı çıktı. Büyük Memur-Sen hedefleri doğrultusunda çağın erdemliler hareketinin temsilcileri her alanda farkındalık oluşturdu. Allaha şükürler olsun barağı devretmenin onurunu yaşıyorum” diyerek Aykut Yiğit’in barağı daha yukarıya taşıyacağına inancının tam olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA