Hulusi Sayın Caddesi Yeşil Beyaza Boyanacak

Asfaltı, kaldırımı yenilenen Hulusi Sayın Caddesi’nin bordür taşları, Kepez Belediyesi tarafından Varsakspor’un yeşil ve beyaz renklerinde boyanacak.

Hulusi Sayın Caddesi Yeşil Beyaza Boyanacak
Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Ayanoğlu Mahallesi’ndeki Hulusi Sayın Caddesi’ndeki yol genişletme, asfalt ve kaldırım çalışması gerçekleştiriliyor. Bölgenin önemli ulaşım akslarından biri olan 850 metre uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki caddeye 2 bin 800 ton sıcak asfalt döküldü. Caddenin her iki yanında yaya ulaşımı için 3 bin m2 parke kaldırım çalışması yapılacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de bürokratlarıyla birlikte Hulusi Sayın Caddesi’nde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Hakan Tütüncü, açıklamasında Varsak’ın önemli ulaşım akslarından biri olan Ayanoğlu Mahallesi’ndeki Hulusi Sayın Caddesi’ni genişletme, asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla güzelleştirdiklerini söyledi.



“Varsakspor’un renklerine boyanacak”

Caddede, Varsakspor’u hatırasını yaşatacaklarına işaret eden Tütüncü, şunları söyledi: “Caddenin hemen yanında yaptığımız antrenman çim sahayı Varsakspor’a armağan etmiştik. Caddenin çevre düzenlemesinde de Varsakspor’un hatırasın yaşatacağız. Hulusi Sayın Cadesi’nin bordür taşlarını, Varsakspor’un yeşil-beyaz renklerinde boyayacağız. Böylece caddeyi, Varsak’ın renkleriyle donatmış olacağız. Bu caddeden geçenler şehrin her tarafında sarı beyaz -bordür taşlarını görürken, Hulusi Sayın Caddesi’ndeki bordür taşları neden yeşil-beyaz diyecekler. Cevabını da, bu cadde Varsaksporun hatırasına yapılmış bir cadde, diye bulacaklar.”

"Bu yıl Kepez’e 150 km asfalt"

Başkan Hakan Tütüncü, sadece Hulusi Sayın Caddesi’nde değil, yoğun bir nüfusun olduğu Varsak Karşıyaka Mahallesi’nde ara sokaklara varıncaya kadar ciddi bir asfalt çalışması yaptıklarını kaydetti.

Tütüncü, açıklamasını, “Bu yıl 150 km.ye yakın bir sıcak asfalt çalışması yaparak Kepez’in çehresini daha da değiştireceğiz. Değişen Kepez’e, gelişen güzel arterler armağan etmeye devam edeceğiz.” diyerek tamamladı.
Kaynak: İHA