Altıeylül Ak Parti İlçe Kongresi 10 Eylül'de

Ak Parti Altıeylül İlçe teşkilatının 10 Eylül’de gerçekleştirilecek 2. Olağan ilçe kongresi öncesi düzenlenen toplantıda mevcut başkan Ayhan Atahan tekrar aday olacağını açıkladı. Toplantıda Ak Parti Altıeylül ilçe teşkilat üyeleri Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na sürpriz yaparak doğum gününü kutladı.

Altıeylül Ak Parti İlçe Kongresi 10 Eylül'de
Altıeylül Ak Parti İlçe teşkilatı 2.Olağan kongresi öncesi İlçe Başkanı Ayhan Atahan 10 Eylül’de yapılacak kongrede başkanlığa aday olduğunu basın toplantısında açıkladı.

Başkan Atahan’ın adaylığını açıkladığı toplantıya Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Akyıldız, Altıeylül Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Talha Yurdakök, Altıeylül İlçe Kadın Kolları Başkanı Esengül Yıldırım ve İlçe teşkilatına bağlı üyelerin katılımı ile yapıldı.

"Teşkilatlarda yenilenme yapılacak, farklı dokunuşlar olacak"

Ak Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan toplantıda yaptığı konuşmada "teşkilat olarak bir çok çalışma yaptık, 16 Nisan Referandumunda başarılı bir şekilde temsil etmek için sahaya çıktık. Bu çalışmaları yaparken il başkanımız ve belediye başkanımızla ortak fikir birliği ve yol çalışması yaptık. Sahaya ekibimizle birlikte belediye başkanımızın, il başkanımızın önderliğinde Balıkesir’de bir sınav atlattık. Bu referandum sürecinde teşkilatımız 1 bakanımızı ağırlamak nasip oldu, bunun şerefine nail oldum. Başbakanımızı misafir ettik ilçe teşkilatımızın açılışını onurlandırdı Başbakanımız. Cumhurbaşkanımız şehrimize geldi onu en iyi şekilde ağırlamak için elimizden geleni yaptık. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. 16 Nisan sınavının ardından genel merkezimizin talimatıyla Ramazan Bayramında ki etkinliklerimiz başladı.

30 gün süresince ama muhtaç, ama şehit ailesinde yada gazi ailesinde iftar yaptık. Halkımızın yanında halkımızın nabzını tutarak gönüllere dokunarak insanların muhabbetini alarak ramazan etkinliği geçirdik. 15 Temmuz yıl dönümünde hem belediyemizin hemde şehirde yapılan diğer etkinliklere katıldık. Teşkilat adına ne yapılması gerekiyorsa gücümüz yettiğinde çalışmalar yaptık.Belediye başkanımız hiç bir konuda desteklerini bizlerden esirgemedi. Huzurunuzda tekrar kendisine teşekkür ediyorum kendisine. İl başkanımıza da bizlere olan güveninden dolayı sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız tekrar partimizin başına genel başkan olduktan sonra farklı bir siyasi süreç başladı.

Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi teşkilatlarda yenilenme yapılacak farklı dokunuşlar olacak dedi.

İlçe kongrelerinden başlayarak bir takvim başladı.

Allah nasip ederse Altıeylül İlçe teşkilatımızın da 10 Eylül Pazar günü saat 13’de Şoförler odası toplantı salonunda ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz. Huzurlarınızda da tekrar adaylığımı açıklıyorum" dedi.

Kafaoğlu, "Bu partinin kapısında bekçi olmak bile şereftir"

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Her kongrede görev değişiklikleri olacağını belirterek, "Ak parti teşkilatları kongre süreçlerine girdi. Altıeylül ilçesinde Ak parti teşkilatlarının arasında en yeni teşkilat. Altıeylül İlçe teşkilatı ikinci olağan kongresini yapıyor. 2.Olağan kongresi Ak Parti Altıeylül teşkilatına hayırlı olsun. Altıeylül ilçe teşkilatlarında görev yapmış olan başta başkanlar olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Teşkilatçılık bir dava işidir, bu iş gönül işidir. Teşkilatçılık hakikaten sabır ister, aşk ister,sevgi ister. Bunu ne kadar ileri götürebilirsek o kadar zevkli ve heyecanlı haz duyulan bir çalışmalardır. Bunu ne kadar ileri götürebilirseniz o kadar zevkli bir uğraştır. Ben hiç unutamıyorum partimizin 2001’de kuruluş çalışmalarınından tutun, 2002 milletvekili seçimleri, 2003 yılında il başkanlığı seçimleri 2004 yerel seçimlerini dolu dolu yaşamış bir kardeşiniz olarak. Bu zaman kadar emeği geçenleri kutluyorum. Kongreler yenilenmedir, kongreler güçlenmektir, kongreler safları sıklaştırmaktır. Hiç bir arkadaşımız feda edemeyiz. Her kongrede yeni arkadaşlarımız gelecektir. Her kongrede yeniden yönetime giren arkadaşlar olur, yönetime giremeyen arkadaşlarımız olacaktır. Kimsenin darılmaya, kırgınlık, küskünlük yapmaz. Bu partinin neferi olmak, Bu partinin kapısında bekçi olmak bile şereftir. Çünkü bu partinin kurucu dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hangi görev verilirse o görevi en iyi şekilde yapmak zorundasınız. İl Başkansanız en iyi il başkanı olmak zorundasınız, en iyi ilçe başkanı olmalısınız. Koltuklardan güç alan değil, koltuklara güç veren olmalısınız. Küsmek ve darılmak için bahane aramak yerine sevmek ve sevilmek için çareler aramak için çalışmalıyız. Sadece Altıeylül için yürümüyorsunuz, sadece Türkiye için yürüyorsunuz. Bütün dünya alemi Türkiye’nin başarısına bakıyor. Tüm mazlumların gözü Türkiye’nin üzerinde başarısı için dua ediyorlar. Güçlü bir Türkiye akan gözyaşlarını durduracak bir ülkedir. Bu kutlu yürüyüşte istişareler yaptık ve Ayhan Kardeşimizi destekliyoruz. Bu kongrenin hayırlı olmasını ve yeni yönetime giren arkadaşlar ile çıtayı daha da yukarı çıkaracağız. Yorulanlar ve yoranlar varsa bırakması ve yeni arkadaşlarımızın yönetime gelmesi lazım. Sizler Altıeylül’de Yüzde 50’nin üzerini hedefleyeceksiniz" şeklinde konuştu.

Genel merkezde yapılan tüzük değişikliği nedeni ile 30 kişi olan yönetim kurulu 25 kişiye düştü.

Ak Parti Altıeylül İlçesi olağan genel kurul açıklaması sonrasında Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan ve Teşikilatı Başkan Kafaoğlu’na doğum günü sürprizi yaparak doğum günü pastası keserek doğum gününü kutladı.
Kaynak: İHA