Huzurevi Sakinlerinden Yaşayan Şehir Müzesi'ne Ziyaret

Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesi hafta içi ve hafta sonu şehir içi ve dışından olmak üzere konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Huzurevi Sakinlerinden Yaşayan Şehir Müzesi'ne Ziyaret
Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve 100 yıllık yakın tarihten değerleri bulunan Yaşayan Şehir Müzesi, şehrin tarihi ve kültürel değerlerini tüm ülkeye yansıtmaya devam ediyor. Bilecik Belediyesi tarafından, ’’Geçmişini Bil Ki Geleceğe Sağlam Basasın’’ düşüncesiyle hizmete açılan Yaşayan Şehir Müzesinin bu kez konukları, Bilecik Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri oldu. İçerisinde Bilecik’i tanıtıcı yazılı ve görsel öğelerin yanı sıra Bilecik ve yakın çevresinin kültürel ve sosyal hayatından alınmış örnekleri sergileyen Yaşayan Şehir Müzesini ziyaret eden huzurevi sakinleri geçmişe yolculukta bulundu. Müze ziyaretinde gördükleri materyal ve görseller karşısında duygulanan huzurevi sakinlerine, müze yetkilileri tarafından bilgiler aktarıldı.

Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesinin şehir için taşıdığı önemi vurgulayan huzurevi sakinleri, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya çalışmaları dolayısıyla teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA