İhtiyaç Sahibi Öğrenciler İçin İşbirliği Yaptılar

Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) ve Türk Kızılayı Kırşehir Şubesince ihtiyaç sahibi üniversite öğrencileri için işbirliği yapıldı.

AEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, üniversite ve Türk Kızılayı Kırşehir Şubesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde aktif halde bulunan öğrenci butiğinden öğrencilerin daha fazla faydalanabilmesi için işbirliği protokolü imzaladı.

Daire Başkanlığında düzenlenen toplantı sonrası Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğretim Görevlisi Süleyman Çelik ve Kızılay Kırşehir Şube Başkanı Adnan Naci Uygur protokolü imzaladı. Protokol ile Türk Kızılayı Kırşehir Şubesince öğrenci butiğine kıyafet katkısında bulunulacak.

Öğrencilerin günlük ihtiyaçlarını karşılayabilmek üzere kurulan butik için seçilen kıyafetler, titizlikle incelendikten sonra butiğe alınıyor.

Kimlikleriyle başvuran öğrenciler, butikten giysi temin edebiliyor. AEÜ ve Kızılay Kırşehir Şubesi koordinasyonunda yapılacak çalışma kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilerle ilgili karşılıklı bilgilendirme yapılarak ihtiyaçlar giderilecek.

Kaynak: AA