KTO Başkanı Hiçyılmaz Açıklaması

'KTO’nun meslek komitesi çalışmaları TOBB camiasında göz doldurdu'.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, KTO'nun meslek komitesi çalışmaları ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesindeki ticaret odaları arasında önemli bir konuma yükseldiğini belirtti.

Hiçyılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, meslek komitesi çalışmalarının TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere birlik üyesi odaların başkanlarınca takdir gördüğünü aktardı.

Göreve geldikleri tarihten bu yana yaptıkları meslek komitesi çalışmalarının söze değil rakamsal verilere dayandığını dile getiren Hiçyılmaz, şunları kaydetti:

'KTO’nun meslek komitesi çalışmaları TOBB camiasında göz doldurdu. Göreve geldiğimizden beri 2 bine yakın meslek komitesi toplantısı yaptık. Bu toplantılara 35 bin civarında üyemizi davet ettik. 16 binden fazla üyemizin katıldığı meslek komitesi toplantılarında 39 bine yakın gündem maddesi görüşüldü. Bu toplantılarda ele alınan 17 bine yakın talep yönetim kurulumuz gündeminde değerlendirildi. Yapılan çalışmalar neticesinde üyelerimizden gelen bini aşkın talep ve sorun çözüme kavuşturuldu.'

Bu dönemde yapılan meslek komitesi toplantılarının bir çoğuna da katıldığını belirten Hiçyılmaz, şunları ifade etti:

'Kayseri Ticaret Odasında bulunan 40 meslek komitesi, yönetim kurulu üyelerimiz arasında paylaşılmıştır. Her yönetim kurulu üyemiz, sorumluluk alanındaki meslek komitesi toplantılarına katılmış ve yönetim kurulu gündemine gelecek talepleri ilk elden belirlemiştir. Ayrıca, Üye İlişkileri ve Meslek Komitesi Birimimiz personeli de bu toplantıları kesintisiz şekilde raporlamıştır.'
Kaynak: AA